Avem câteodată o afecțiune de care ne este rușine să vorbim, ce să o mai tratăm. Însă, nu avem nici un motiv să ne rușinăm dacă suferim de hemoroizi. Numită și boala civilizației, hemoroizii netrați la timp pot aduce la probleme grave de sănătate. Din fericire, există soluția – acest site cu informațiile, abonamentele și produsele sale.

Despre Site

Prezentăm informații, resurse, soluții pentru înțelegerea, ameliorarea și chiar vindecarea bolii hemoroidale.

El este destinat să devină o platformă de comunicare pe domeniul cunoașterii, tratării și vindecării bolii hemoroidale.

Cuprinde

  • CONȚINUT = articole descriptive, sfaturi, rețete, adrese
  • COMUNITATE = discuții
  • COMERȚ = vânzare de materiale și servicii din domeniu

Majoritatea adoptă poziția din dreapta referitor la acest subiect. Această crâncenă afecțiune este însoțită de dureri groaznice. Iar rușinea pe care mulți o resimt îi împiedică să înceapă vreo acțiune către vindecare.

și puteți descărca și încă 5 cărți electronice gratuite despre dieta corectă, stilul de viață sănătos etc.

Despre Dvs

În momentul în care dvs sau cineva apropiat dvs suferă de simptomele hemoroizolor vă îndemnăm să vă asumați procesul de vindecare și să începeți, pas cu pas acțiuni mentale, fizice și sufletești pentru aceasta.

Noi vă stăm alături cu acest site, consiliere și alte resurse gratuite sau contra-cost (dar în mod sigur cele mai eficiente).

Începeți cu înscrierea:

Ce mai puteți face

Puteți mai întâi să vă înscrieți în abonamentele gratuite din site apoi să le încercați treptat și pe cele ce presupun o plata lunară. Veți obține acces la resurse de mare însemnătate, reduceri și chiar comisioane de recomandare.

Despre modalitatea de abordare

Zalmoxis, regele nostru (spunea un medic dac) care este un zeu, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să dăm îngrijire trupului împreună cu sufletul; şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său vin de la suflet şi de acolo curg (ca dintr-un izvor) de la cap la ochi. Trebuie deci – mai ales şi în primul rând – să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului.

Sănătatea noastră poate fi grav afectată dacă nu tratăm la timp și în mod corespunzător hemoroizii. Nu trebuie să ne fie rușine de această afecțiune. Ar trebui să ne fie rușine dacă lăsăm sănătatea noastră să se agraveze din cauza lor! Cu alte cuvinte, hemoroizii trebuie tratați cu seriozitate și se vor vindeca cu siguranță.