Toată lumea are hemoroizi?

În sens tehnic, toți avem hemoroizi, care pur și simplu se referă la grupuri de vene situate chiar sub suprafața membranelor mucoase ale anusului și ale rectului. Ceea ce numim în mod obișnuit hemoroizi (numiți și trânji) este ceea ce apare atunci când aceste vene devin umflate, ca venele varicoase.

Bărbații și femeile suferă de hemoroizi aproximativ la fel?

Hemoroizii apar la bărbați la femei aproximativ în aceeași proporție și apar cel mai adesea la adulți între 45 și 65 de ani. Desi multe persoane au hemoroizi, doar aproximativ 4% din populatie are probleme datorita hemoroizilor mari.

Cum să tratați hemoroizii externi?

Da, este posibil să se vindece hemoroizii externi. Există mai multe metode folosite pentru a vindeca hemoroizii. Dacă hemoroizii externi sunt în stadiu avansat, pot fi îndepărtați chirurgical.

Sunt posibile remedii naturale. Consumul de cereale integrale, legume, fructe bogate în fibre și alimente bogate în fibre pot vindeca hemoroizii. Curățați zona anală cu tampoane după defecare pentru a rămâne curată și igienică pentru a preveni severitatea hemoroizilor.

Care este cel mai bun tratament pentru hemoroizi?

Exista tratamente cu laser pentru hemoroizii externi? Sunt foarte dureroase? Cât durează să se vindece? Vă e teamă să-l îndepărtați chirurgical deoarece se aude că operația obișnuită de hemoroizi este foarte dureroasă?

Dacă suferiți de hemoroizi, probabil că știți despre majoritatea tratamentelor convenționale: cremă hemorhoidală, laxative și chiar chirurgie sau ligaturare. Când hemoroizii devin dureroși și inflamați, majoritatea oamenilor decid sa caute ajutor de la un medic.

Hemoroizii pot incepe la o persoană care este pur si simplu constipată și vrea să meargă la toaletă. În cazul în care constipația continuă, hemoroizii se pot agrava, pot începe să sângereze și chiar pot provoca o mulțime de dureri.

Există mai multe metode alternative pentru a vă vindeca hemoroizii. Le găsiți pe acest site.