Hemoroizii sunt una dintre cele mai neplăcute, dureroase și inconfortabile boli pe care nimeni nu vrea să le experimenteze.

schimbare de mod de viață poate ameliora hemoroizii

Acestea sunt reprezentate de anumite vase sau vene care sunt inflamate sau umflate din diferite motive și sunt situate în jurul anusului sau rectului inferior. Când se sparg, se dovedește a fi o durere destul de insuportabilă, atât de mult încât să se schimbe modul de mers pe jos.

În prezent, mulți factori influențează acest lucru, de ce este faptul că cazurile au crescut alarmant. Printre cauzele cele mai frecvente pentru care se poate întâmpla acest lucru se poate menționa: un stil de viață sedentar, o dietă care nu are conținut suficient de fibră pentru a stimula sistemul digestiv, lipsa de exerciții fizice, printre altele, duce la suferința de constipație care provoacă persoana sa foloseasca mai multă forță atunci când merge afara și are hemoroizi.

Printre simptomele cele mai frecvente este: un sentiment de disconfort în zonă, de asemenea, o durere ascuțită, de obicei, aceasta este însoțită de senzație de miros, furnicături și arsură, în timp ce puteți avea sângerări. Aceste simptome nu trebuie ignorate, deoarece situația poate fi mai gravă.

Alimente naturale pentru combaterea hemoroizilor într-un mod simplu

Usturoi: trebuie sa zdrobiti cativa catei de usturoi si sa amestecati cu ulei de masline sau ulei de nuca de cocos, apoi puneti-l in congelator si aplicati-l pe suprafata. Veți simți inconfortabil, dar vă veti simți ușurati și durerea va fi calmata.

Schimabti-va lenjeria de corp: cel mai bine este să purtați lenjerie de corp 100% bumbac, astfel încât pielea să poată respira, ar trebui să fie confortabilă și moale pentru a nu provoca iritații și schimbare din când în când în timpul zilei.

Băi de apă rece: băile de apă rece pot fi soluția perfectă pentru a ușura durerea și mâncărimea, adăugați puțină apă de mare în apă și înmuiați timp de 15 minute. Puteți utiliza și comprese reci.

Printre alte sfaturi vă putem spune că mai trebuie

  • să mâncați alimente bogate în fibre,
  • să consumați o mulțime de apă pentru a menține hidratarea și
  • să faceți multă mișcare sau exerciți fizice  sau pentru a menține corpul activ.

Cu aceste sfaturi le puteți face să dispară într-un timp scurt.