Hemozoizii sunt varice, dilatari ale venelor. Sunt situati in zona anusului si a rectului. Deoarece pot aparea in cazuri de constipatie si sarcina, voi verifica semnificatia acestora si daca traiesc o situatie sau mai multe din aceste descrieri.

aparitia hemoroizilor, cauzele emotionale, hemoroizi interni, hemoroizi externi, varice, dilatari ale venelor

Cand apare o durere, aceasta este in legatura cu un stres, cand exista sangerari acest lucru semnifica o pierdere a bucuriei. De multe ori, hemoroizii pot aparea atunci cand aveti o dificultate in relatie cu mama: poate fii vorba despre un doliu neterminat sau dorinta de a nu o vedea plecand. Puteti avea o mare nevoie de ea, de sfaturile ei si situatia actuala poate sa va faca sa simtiti abandonat de catre ea.

Hemoroizii indica o tensiune si o dorinta interioara de a forta eliminarea, ca si cum ati vrea sa faceti sa iasa ceva foarte tare, si in acelasi timp retineti inauntru acel lucru. Conflictul intre a impinge si a retine creeaza un dezechilibru.

Venele indica un posibil conflict emotional intre actiunea de a respinge si a impinge si actiunea de a retine si de a bloca emotia in interior. De exemplu, un astfel de conflict poate aparea la un copil, care se simte abuzat emotional de catre parintii lui (pe care vrea sa ii respinga) si care, in ciuda acestui fapt, ii iubeste si vrea sa ramana cu ei, il retine.

Exista un conflict interior intre sentimentul de pierdere si notiunea despre iubire. Va puneti sub semnul intrebarii identitatea si afilierile fata de familie, mai ales fata de parinti, munc, societatea in general. Aveti senzatia ca sunteti doar un oarecare, printre multi altii (fara un loc bine precizat) cand de fapt stiti, in adancul sufletului, ca sunteti o fiinta minunata, cu un loc unic in Univers .

Vreti sa traiti in anonimat pentru o perioada de timp? Va simtiti ca un impostor? Ati vrea sa va substituiti cuiva, sa ii luati locul? Sau din contra, poate vreau sa ma atasez prea mult de familie, de rudele mele de sange, mai ales de mama. Nu stiti cum sa va descurcati cu criticile indreptate la adresa dv., mai ales cele din partea partenerului.

Exista si alte cauze legate de hemoroizi: un sentiment intens de culpabilitate sau o tensiune mai veche neexprimata sau prost exprimata, pe care prefer sa o pastrez pentru mine si pe care o traiesc fata de o persoana sau situatie care ma deranjeaza foarte tare. Corpul transmite un semnal de alarma. Cand exista ceva in viata dv. care are nevoie de clarificare, acest lucru deranjeaza. Este ceva care vrea sa erupa, asemenea unui vulcan.

Traiti mult stres, o incarcare cu presiune, de care va simtiti vinovat. Poate trebuiesc respectate anumite termene si este greu sa va relaxati, sa aveti incredere si puteti sa va simtit obligat sa va indepliniti obligatiile si responsabilitatile, chiar daca ceea ce doriti este sa va exprimati nevoile pentru a indrepta si corecta si indrepta anumite situatii. Exista o constrangere si resentimente de care ati vrea sa va eliberati.

Presiunea sociala este uriasa! In plus, purtati singur aceasta povara, deoarece din cauza orgoliului nu cereti ajutor nimanui. Sau este posibil sa aveti un sentiment de supunere fata de o persoana sau situatie. Nu reusiti sa va pozitionati si sa va aratati creativitatea si sensibilitatea si cedati locul altcuiva.

Cand gasiti cauza metafizica a afectiunii dv., contientizati si acceptati aceasta situatie temporara, care va va ajuta sa gasiti ajutor pentru a va elibera.

Gandurile si afectiunile sunt sustinute de iubire. Totul se armonizeaza in dvs si hemoroizii dispar… Acceptati sa va relaxati si asumati-va riscul de a examina ceea ce va deranjeaza. Reluati-va viata in propriile maini si lasati sa plece emotiile negative care va fac rau. Stabiliti noi locuri in care va simtiti bine si liber. Sentimentul de neputinta dispare si reluati stapanirea destinului dvs.

autor: Nicu Ghergu